FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adriatic Boat Show u svibnju na šibenskoj rivi

Autor: jdev
ŠIBENIK, 13. ožujka 2013. (Hina) - Peto izdanje Adriatic Boat Showa (ABS), u organizaciji šibenskog Nautičkog centra Prgin (NCP), ove će se godine po prvi put održati u centru Šibenika, na šibenskoj rivi, najavila je direktorica sajma Jana Gaćina na današnjoj konferenciji za medije.

Umjesto u marini Mandalina ove godine na šibenskoj će rivi od 9. do 12. svibnja biti izloženo više od stotinu novih i rabljenih plovila.

Nastup na sajmu potvrdili su brojni proizvođači nautičke i brodske opreme, a ove godine u puno većem broju predstavit će se i tvrtke s nautičkom odjećom i obućom, dodala je Gaćina ističući posebno ponudu jedrilica.

Nove modele u Šibeniku će, među ostalima, izložiti Jeanneau, Benneteau, Grand Soleil, Salona i Delphia, a biti će predstavljeni i dvotrupci branda Lagoon.

Ove godine, najavila je Gaćina, u Šibenik dolaze najjači agenti iz SAD, Velike Britanije, Australije, Italije, Turske, Norveške, Monaca, Belgije, Grčke, Slovenije i Hrvatske.

Ovaj segment sajamske ponude ABS organizira u suradnji s jednom od vodećih tvrtki iz te branše u Hrvatskoj agencijom Fortuna Cruising iz Splita.

Kongresni program i stručni skupovi činit će značajan segment ABS-a i ove godine.

U sklopu sajma bit će održan 3. nautički forum na kojem će se raspravljati o tome kako će se ulazak Hrvatske u EU odraziti na poslovanje u praksi, što donošenje nove Strategije razvoja turizma znači za razvoj nautičkog turizma u idućih sedam godina te što sve donose novi projekti i investicije u nautičkom turizmu.

(Hina) xjdev yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙