FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 9. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim cestama u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Vrbovsko te na riječkoj obilaznici. Zbog izlijevanja Kupe zatvorena je za sav promet dionica državne ceste D36 Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, te Obala Ivana Trnskog u Karlovcu. U Šibensko- kninskoj županiji zbog razminiranja zatvaraju se: do 10. ožujka, svakodnevno od 8 do 17 sati županijska cesta ŽC6071 u Čistoj Maloj. Vozila se propuštaju 15 minuta svakog punog sata. do 18. ožujka od 8 do 17 sati Jadranska magistrala (D8) na predjelu Rokića u Šibeniku. Vozila se propuštaju 15 minuta svakog punog sata, a radnim danima i od 14.45 do 15.30 sati. Zbog radova na sanaciji klizišta, Alejom Bologne u Zagrebu, od Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću, vozi se jednim trakom u dužini od 50 m. Vozače molimo za oprez.

ZAGREB - Promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno, povremeno s kišom, češćom na Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije. Vjetar većinom slab. Na južnom Jadranu puhat će umjereno jugo, drugdje zapadnjak i sjeverozapadnjak, navečer u okretanju na jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 11 i 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙