FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeni kandidati SDP-a za lokalne izbore u Primorsko-goranskoj županiji

Autor: dsil
RIJEKA , 25. veljače 2013. (Hina) - Predsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije SDP-a Zlatko Komadina na današnjoj je konferenciji za novinstvo predstavio kandidate te stranke za gradonačelnike i načelnike općina u županiji te kandidate za njihove zamjenike.

Zlatko Komadina istaknuo je tom prigodom da kandidati, među kojima najstariji ima 42 godine, a najmlađi 27 godina, uz mladost, imaju dovoljno iskustva u politici na lokalnoj razini jer su neki od njih dosad sudjelovali u izvršnoj vlasti. "Oni su se dokazali i na poslovnom polju obavljajući odgovorne poslove u poduzetništvu i drugim oblicima gospodarstva", rekao je.

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Crikvenice je Dino Manestar, koji je rekao da u tom gradu ima 800 nezaposlenih i samo 2400 zaposlenih uz BDP "upola manji od državnog prosjeka", što se namjerava promijeniti nakon izbora.

Nužnost promjena u svojemu gradu naglasio je i kandidat za gradonačelnika Novoga Vinodolskog Saša Đujić. Rekao je da je Novi Vinodolski postao "grad slučaj" te da ga treba vratiti na mjesto koje zaslužuje.

Kandidat za gradonačelnika Bakra Mario Sirotić, najmlađi među kandidatima, istaknuo je kako ima dovoljno znanja i snage za promjene u Bakru, koji sada, po njegovu mišljenju, stagnira.

Predstavili su se i kandidatkinja za načelnicu Viškova Sanja Udović, kandidat za načelnika Lokava Toni Štimac, kandidat u Puntu Marinko Žic, kandidat u Klani Nenad Marinac i kandidatkinja u Omišlju Mirela Ahmetović.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙