FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fabijanić kritizirao Muzura zbog Komadine

Autor: dsil
RIJEKA, 8. veljače 2013. (Hina) - Potpredsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije SDP-a Erik Fabijanić kritizirao je danas kandidata PGS-a za primorsko-goranskog župana Amira Muzura, koji je izjavio "da se kandidat SDP-a za župana Zlatko Komadina ne bi trebao kandidirati jer nije spreman izložiti se stresu".

Muzur je prije desetak dana rekao kako Komadina šalje lošu poruku biračima da je mjesto župana za odmor. Mjesto župana je vrlo stresno i županiju u kriznim vremenima kakva se očekuju ne bi trebao voditi čovjek koji nije spreman izložiti se stresu, rekao je tada Muzur.

Fabijanić je podsjetio da je Komadina - dok je bio ministar - bio na bolovanju te je dao ostavku na tu dužnost, a danas je zdrav te je neprimjereno u predizbornoj utrci spominjati tuđe zdravstvene probleme u tom kontekstu. Ocijenio je da je to posebno neprimjereno s obzirom na to da Muzur predaje etiku na Medicinskom fakultetu.

Fabijanić tvrdi kako je Amir Muzur ušao u PGS samo zbog stranačke infrastrukure koja mu omogućuje kandidiranje, a to bi učinio i s HDZ-om "ako bi došao u situaciju" da sastavi vlast u županiji.

Navodeći Muzurove riječi da bi župan trebao zamrznuti svoje stranačko članstvo te da je on spreman to učiniti, Fabijanić se upitao hoće li tako postupati i kandidati PGS-a za gradonačelničke i načelničke dužnosti.

Županijski SDP izvijestio je danas da je dovršio razgovore sa svim mogućim koalicijskim partnerima te će uskoro izvijestiti o njihovim rezultatima i o sastavu koalicije. U Primorsko-goranskoj županiji SDP u samo tri jedinice lokalne samouprave nije utvrdio tko će biti kandidat za načelnika općine, u 25 jedinica imat će svojeg kandidata, a u pet će poduprijeti druge kandidate kojima će SDP-ovci biti zamjenici.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙