FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 8. veljače

Autor: ikut
ZAGREB, 8. veljače 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 8. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - U nastavku 7. sjednice Hrvatskog sabora zastupnici će rad nastaviti raspravom o izvješću o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG) u 2011. godini (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 2).

ZAGREB - Obilježavanju 20. obljetnice održavanja prvih lokalnih izbora nazočit će predsjednik Republike Ivo Josipović, koji će se i obratiti nazočnima. Obilježavanje organiziraju Udruga gradova u RH, Udruga općina u RH i Hrvatska zajednica županija (11 sati, Hotel "Sheraton Zagreb", Kneza Borne 2).

ZAGREB - U Ministarstvu zaštite okoliša i prirode bit će predstavljeno šest projekata Državnog zavoda za zaštitu prirode i potpisat će se ugovor o njihovu financiranju. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao je 1.686.000 kuna za sufinanciranje tih projekata kojima će se osigurati zaštita pojedinih vrsta i unaprjeđenje aktivnosti na području zaštite prirode. Na predstavljanju će biti ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović, direktor Fonda Dinko Polić i ravnatelj Zavoda Matija Franković (10,30 sati, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Republike Austrije 14).

ZAGREB - Dr. Judith Reisman, redatelj Tim Tate i organizatori njihova posjeta Hrvatskoj na konferenciji za novinare u hotelu Sheraton govorit će o nastupima i održanim predavanjima, a odvjetnički tim će objaviti pokretanje tužbe protiv određenih medija u Hrvatskoj (11 sati, Kneza Borne 2). U ime udruge Vigilare, koja je organizirala posjet dr. Judith Reisman, govorit će Krešimir Miletić. O pokretanju tužbe govorit će odvjetnici Zvonimir Hodak i Tanja Vranjican Đerek.

ZAGREB - Nastavak ATP turnira tenisača u Zagrebu.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙