FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 28. siječnja

Autor: dsencar
ZAGREB, 28. siječnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 28. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko nazočit će obilježavanju "Međunarodnog dana sjećanja na Holokaust" u Hrvatskom saboru te se obratiti nazočnima (13 sati, dvorana Josipa Šokčevića, Hrvatski sabor).

ZAGREB - U povodu predstavljanja programa i aktivnosti vezanih za obilježavanje Europskog dana zaštite osobnih podataka, Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) organizira u Hrvatskom saboru konferenciju za novinare. Na konferenciji će sudjelovati i predsjednik Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav Hrvatskog sabora Peđa Grbin (10 sati, dvorana Josipa Jelačića, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Program poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu Poduzetnički impuls, 'težak' 730,3 milijuna kuna, predstavit će na konferenciji za novinare ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras. Poticaji će se usmjeravati na četiri glavna programska područja - sustav potpora, financiranje malog i srednjeg poduzetništva i obrta, EU projekte te za institucionalnu podršku (10 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta).

RIJEKA - Ministar zdravlja Rajko Ostojić nazočit će otvorenju ustanove za palijativnu zdravstvenu skrb Hospicij "Marija Krucifiksa Kozulić" u Rijeci (12 sati).

ZAGREB - U nastavku suđenja HDZ-u, bivšem premijeru i čelniku te stranke Ivi Sanaderu i ostalima u slučaju Fimi medija trebalo bi svjedočiti petero novih svjedoka - Vjekoslav Mikuljan, Željko Bilić, Vedran Miše, Vesna Kadić Komadina i Zvonko Biljecki. Na posljednjem ročištu bivši vlasnik Osječke televizije Dragutin Veselčić izjavio je da je bivši glasnogovornik HDZ-a i Sanaderove vlade, optuženi Ratko Maček kontrolirao sve hrvatske medije. Glavni urednik Hrvatskog lista Ivica Marijačić i odvjetnik Pero Lozica pričali su o Mačekovoj kupnji tog tjednika za 416 tisuća eura, a bivši suvlasnik Prve sportske kladionice Marijan Primorac posvjedočio je da je na ime donacija HDZ-u Sanaderu 2003. predao 30 tisuća njemačkih maraka, godinu kasnije 200 tisuća kuna, a krajem 2004. i 300 tisuća eura za kupnju blindiranog BMW-a (9,30 sati, Županijski sud).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Zlatka Viteza "Između glumišta i politike" organizira Glumačka družina Histrion. Knjigu će uz autora predstaviti i prof. dr. Sanja Nikčević, prof. dr. Miroslav Tuđman i izdavač Bože Čović. Knjigu je izdala izdavačka kuća Kapitol (19 sati, Histrionski dom).

ZAGREB - Konferencija za novinare hrvatske vaterpolske reprezentacije u Zagrebu (12,45 sati, caffe-bar Žabac).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xds yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙