FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 29. siječnja

Autor: uand
ZAGREB, 29. siječnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 29. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak razgovarat će s poduzetnicima na radnom ručku kojeg organizira HUP-Udruga malih i srednjih poduzetnika. Organizatori podsjećaju kako su poduzetnici, s ciljem pokretanja gospodarstva, pozdravili najavljeni investicijski ciklus Vlade i ponudili svoju suradnju, a zanima ih uz ostalo je li izrađen popis strateških projekata za razvoj gospodarstva. U kojem smjeru treba krenuti kako bi se povećala konkurentnost Hrvatske, u kojoj mjeri Vlada prepoznaje prednosti privatnih investicija u odnosu na kapitalne državne investicije, neka su od pitanja o kojima će poduzetnici razgovarati s ministrom gospodarstva (13,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a).

ZAGREB - Institut za javnu upravu organizira savjetovanje "Novi zakonski okvir lokalne samouprave i lokalnih izbora u svjetlu dvadesetogodišnjeg iskustva", u okviru kojega će predavanja održati predstavnici Ministarstva uprave, stručnjaci s Pravnog fakulteta u Zagrebu, predstavnici Udruge gradova, Udruge općina, lokalnih jedinica i drugi (9 sati, Gradska vijećnica Grada Zagreba, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - U sklopu projekta "Nacionalni indeks sreće" magazin "Banka" održat će okrugli stol na temu "Kako zaštita okoliša može pomoći oporavku hrvatskog gospodarstva?", na kojem su najavljeni, među ostalima, saborska zastupnica Mirela Holy, članica Savjeta pri Ministarstvu zaštite i okoliša za održivi razvoj i zaštitu okoliša Mirjana Matešić, predsjednik Uprave Allianza Boris Galić, predstavnici ekoloških udruga (10 sati, DoubleTree by Hilton hotel, Ulica grada Vukovara 269 a).

ZAGREB - U povodu skorašnjeg početka međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se konferencija za novinare, na kojoj će ovogodišnji program predstaviti direktor ZagrebDoxa Nenad Puhovski i njegovi suradnici (11 sati, Beer Bar, Centar Kaptol, Nova Ves, 17).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙