FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 19. prosinca

Autor: nbrc
ZAGREB, 19. prosinca 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 19. prosinca.

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske udruge banaka (HUB) na susretu s novinarima predstavit će HUB Analize 42 pod nazivom "Regulacija, troškovi i dobit banaka: kao kad je kriza počela" (9,30 sati, HUB-HROK, Nova ves 17).

ZAGREB - Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja najavilo je da će, u svrhu osiguravanja ujednačene i pravodobne provedbe Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, odžati radni sastanak s pročelnicima upravnih tijela svih županija i gradova nadležnih za provođenje postupka legalizacije nezakonito izgrađenih zgrada. Na sastanku će, kako je najavljeno, sudjelovati i ministrica Anka Mrak Taritaš. Iz Ministarstva napominju kako su izjave za medije moguće prije početka i nakon samog sastanka (14 sati, velika dvorana Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - U organizaciji Matice hrvatskih sindikata održat će se okrugli stol pod nazivom "Implikacije Zakona o uskrati isplate pojedinih materijalnih prava zaposlenim u javnim službama" (10 sati, Leksikografski zavod Miroslav Krleža, Prilaz Djure Deželića 2).

ZAGREB - Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Zajednica za inventivni rad na susretu s novinarima prezentirat će inovatore i njihove uspjehe na međunarodnim i domaćim izložbama u ovoj godini. Također će prezentirati aktivnosti i planove Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj HGK kao i paket za inovatore za 2013. godinu (11 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Emitirat ćemo kronologiju važnijih događaja u hrvatskom gospodarstvu u 2012. godini (u četiri dijela).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙