FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 18. prosinca

Autor: nbrc
ZAGREB, 18. prosinca 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 18. prosinca.

ZAGREB - Čelnici Ministarstva financija održat će konferenciju za novinare o primjeni Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom. Na konferenciji će sudjelovati ministar financija Slavko Linić i pomoćnica ministra i ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec (13,00 sati, Ministrstvo financija, Katančićeva 5).

ZAGREB - U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture održat će se javna prezentacija Programa restrukturiranja Hrvatske pošte. Program restrukturiranja predstavit će predsjednik Uprave Hrvatske pošte Alen Premužak, a na predstavljanju će, kako je najavljeno, biti i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić (10,00 sati, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14).

ZAGREB - Američka gospodarska komora (AmCham) organizira poslovni ručak "AmCham Lunch" na kojem će se gospodarstvenicima i članovima te komore, kako je najavljeno, obratiti ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. U svojem izlaganju ministar će se osvrnuti na trenutnu gospodarsku situaciju i planove Vlade, s posebnim naglaskom na rad Ministarstva gospodarstva (12,00 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Poslovodstvo Končar Elektroindustrije na konferenciji za novinare predstavit će poslovne rezultate za ovu godinu te najaviti planove za 2013. godinu (9,30 sati, Končar EI, Fallerovo šetalište 22).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙