FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 10. prosinca

Autor: nbrc
ZAGREB, 10. prosinca 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 10. prosinca.

ZAGREB - "Kako do novih tržišta" - tema je 6. susreta Kluba izvoznika na kojem će glavni gost biti predsjednik Republike Ivo Josipović. Na skupu, koji organizira Liderov klub izvoznika, bit će uz ostalo predstavljena kvartalna kontrolna ploča izvoza te ocjena izvozne klime (12,00 sati, sjedište Badela 1862, Vlaška 116).

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava potpisat će Sporazum o suradnji na promociji mjera aktivne politike zapošljavanja prema poslodavca. Sporazum će, kako je najavljeno, potpisati predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić (13,00 sati, HOK, Ilica 49).

ZAGREB - Predstavnici Erste & Steiermaerkische banke (ESB) i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) potpisat će ugovor o kreditu. Ugovor će ispred ESB-a potpisati predsjednik i član Uprave Petar Radaković i Boris Centner, a ispred EBRD-a direktorica za Hrvatsku i Mađarsku Zsuzsanna Hargitai (13,00 sati, Erste poslovni centar, I. Lučića 2).

ZAGREB - Republički sindikat radnika Hrvatske i Hrvatski sindikat telekomunikacija organiziraju prosvjed protiv novih otkaza u Hrvatskom telekomu. Kako navode, usprkos teškom gospodarskom stanju u Hrvatskoj, Hrvatski telekom je najavio otpuštanje nekoliko stotina radnika u 2013. godini, a prosvjedom žele poslati poruku većinskom vlasniku HT-a i hrvatskoj Vladi da se u ovakvoj ekonomskoj situaciji mora zaustaviti otpuštanje radnika u tvrtki koja i u kriznim godinama ostvaruje ogroman profit. (10,00 sati, ispred HOTO tornja, Savska cesta 32).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xrub ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙