FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK i ZET: Puknuo vrelovod u Zagrebu

Autor: djan
ZAGREB, 13. prosinca 2012. (Hina) - HAK i ZET izvijestili su u četvrtak ujutro da je zbog puknuća vrelovoda u Zagrebu prekinut promet Selskom cestom na dijelu od Horvaćanske ceste do Zagrebačke avenije, zbog vode na kolniku.

Zbog puknuća vrelovoda na križanju Selske i Zagrebačke ne prometuje se također ni Ulicama braće Cvijića, Rudolfa Bićanića i Poljanom Dragutina Kalea, a autobusna linija Črnomerec – Dugave vozi preusmjereno Selskom cestom, Ozaljskom cestom, Savskom cestom do Studenskog doma Stjepana Radića.

HAK nadalje javlja da magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A1 između čvorova Karlovac i Novigrad, te tunela Mala Kapela i čvora Gornja Ploča, A2 Zagreb-Macelj od Krapine do Zagreba, A4 Zagreb-Goričan od Goričana do Varaždina i od Brezničkog Huma do Zagreba, kao i duž cijele A3 Bregana-Lipovac.

Zbog niskih temperatura upozoravaju se vozači na moguću poledicu u većem dijelu zemlje, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Pojačan je ulazak teretnih vozila na GP Bregana, a izlazak na Bajakovu, gdje je kolona duga oko 12 km. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp/xdj ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙