FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mirisi Božića u Konavlima

Autor: hspa
DUBROVNIK, 12. prosinca 2012. (Hina) - Udruga Agroturizam iz Konavala danas je na konferenciji za novinare predstavila program Mirisa Božića u Konavlima, koji će se održati peti put.

Manifestacija počinje u nedjelju, 23. prosinca, božićnim koncertom Mješovitoga zbora "Libertas" u franjevačkom samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, a nastavlja se u srijedu, 26. prosinca, humanitarnom akcijom "Nek' nam je svijem Božić" u Domu za djecu "Maslina" u Dubrovniku.

U četvrtak, 27. prosinca, održat će se okrugli stol o razvoju agroturističke ponude Konavala, koji uključuje obilazak objekata uređenih ove godine, a u petak i subotu, 28. i 29. prosinca, Dani otvorenih vrata konavoskog Agroturizma.

Mirisi Božića u Konavlima završavaju u nedjelju, 30. prosinca, festivalom zelene menestre i vina u Domu kulture u Čilipima.

Kako su istaknuli organizatori, ta je manifestacija, koja je pokretnuta 2008. godine, postala prepoznatljiv turistički proizvod Dubrovačko-neretvanske županije, a samo prošle godine posjetilo ju je više od četiri tisuće posjetitelja.

Ove godine program je predstavljen i u Sloveniji pa se, osim posjetitelja iz Hrvatske, očekuju i gosti iz Slovenije.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙