FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 29. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim cestama u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog jakog juga u prekidu su trajektne linije Split-Vela Luka i Sumartin-Makarska, te katamaranske linije na riječkom području, iz Splita za Brač, Hvar, Korčulu, Lastovo i Vis.

ZAGREB - U većem dijelu zemlje umjereno i pretežno oblačno s povremenom kišom, a na Jadranu i u gorskim predjelima i mjestimičnim pljuskovima i grmljavinom. Na Jadranu će biti i obilnijih oborina. U istočnim predjelima djelomice sunčano, a uz jače naoblačenje osobito će prema kraju dana mjestimice biti kiše. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, navečer u zapadnim predjelima u okretanju na ponegdje i jak sjeveroistočni. Na Jadranu umjereno i jako, ponegdje olujno jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu će u noći okrenuti na buru. U noći na petak u gorju se očekuje snijeg. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 11 do 17 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙