FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 22. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a kolnici su mjestimice mokri i skliski u unutrašnjosti. Do ponedjeljka, 26. studenoga zbog razminiranja od 8 do 17 sati za sav promet zatvara se dionica državne ceste D42 Josipdol-Plaški u mjestu Vajin Vrh, a vozila se propuštaju zadnjih 15 minuta svakoga sata. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 kroz Lučko, od trgovačkog centra West Gate do Luke te između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D29 Marija Bistrica-Kašina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D523 Križišće-most Krk, ŽC3093 na dionici Veliki Grđevac-Gornja Kovačica od 7 do 19 sati, ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano i ŽC3124 Kutina-Banova Jaruga, do večeras u 20 sati, ŽC3120 na dionici od Boka Palanječkog do mosta u Martinskoj Vesi od 8 do 18 sati, do 24. studenoga, ŽC3209 Drenov Bok- Jasenovac. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U kopnenom području oblačno ili maglovito mjestimice uz rosulju. Kraća sunčana razdoblja moguća su ponegdje u Slavoniji i gorju. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a sredinom dana uglavnom na srednjem Jadranu ponegdje i prolaznu kišu ili kratkotrajan pljusak. Vjetar slab, a podno Velebita mjestimice umjerena bura. Najviša temperatura zraka između 6 i 12, a na Jadranu od 16 do 21 Celzijev stupanj.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙