FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 20. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra dionica autoceste A6 između čvorova Kikovica i Delnice u oba smjera otvorena je samo za osobna vozila, a ostali voze obilazno starom cestom kroz Gorski kotar. Zbog jakog vjetra dionicom Jadranske magistrale D8 između Bakra i Senja promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina). Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta A1 između čvora Bosiljevo i tunela Mala Kapela, te na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Bosiljevo 2. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 kroz Lučko, od trgovačkog centra West Gate do Luke te između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D29 Marija Bistrica-Kašina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D523 Križišće-most Krk, ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano i ŽC3124 Kutina-Banova Jaruga. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, u unutrašnjosti i maglovito. U Dalmaciji, Gorskom kotaru i Lici ponegdje malo kiše, a u nizinama unutrašnjosti rosulje. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura, na južnom dijelu i istočnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 6 do 11, a na Jadranu od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙