FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 19. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta: A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između Ivanić Grada i Nove Gradiške, te A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Bosiljevo 1. Upozorava se vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U većini krajeva umjereno do pretežno oblačno mjestimice s kišom, uglavnom na Jadranu te u Gorskom kotaru i Lici. Najviše sunčanih razdoblja očekuju se u istočnoj Slavoniji, te na sjevernom Jadranu. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje magla. Vjetar većinom slab, a na Jadranu umjereno do jako jugo, na sjevernom dijelu u okretanju na buru. Temperatura zraka u kopnenom području uglavnom od 7 do 12, na Jadranu od 14 do 19 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙