FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 28. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, Istri i mjestimice sjevernom Primorju, a jak vjetar usporava promet na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrata. Državna cesta D38 zatvorena je između Požege i Pleternice zbog očevida prometne nesreće. Obilazak je lokalnim cestama. Povremeno iz tehničkih razloga dolazi do poteškoća u prometu na graničnim prijelazima u Osječko-baranjskoj županiji (Donji Miholjac, Baranjsko Petrovo Selo, Duboševica, Beli Manastir, Batina i Erdut). Zbog jakog juga ne plove trajekti na liniji Valbiska-Lopar i Split-Vela Luka-Ubli, katamarani na riječkom području, te katamarani na relaciji: Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Vis, Korčula-Hvar-Split.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, vjetrovito i osjetno toplije od prosjeka za kraj studenog. Na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije očekuju se obilna kiša i jaki pljuskovi s grmljavinom, glavnina poslijepodne i navečer. U sjeverozapadnom području i Slavoniji povremeno slaba kiša, najčešće navečer i u noći. Vjetar slab do umjeren, u gorju, Slavoniji i Podravini povremeno i jak jugoistočni. Na Jadranu umjereno i jako, poslijepodne mjestimice olujno jugo, u noći će slabiti i okrenuti na južni vjetar. Najviša temperatura uglavnom između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙