FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MORH maturantima predstavlja programe stipendiranja

Autor: vlar
ZAGREB, 15. studenog 2012. (Hina) - Ministarstvo obrane na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavlja maturantima i studentima programe stipendiranja i privlačenja osoblja u Oružane snage RH.

Na izložbenom štandu broj 57. u Studentskom centru maturanti i drugi zainteresirani mogu se informirati o programu civilno-vojnog školovanja "Kadet" i dragovoljnom služenju vojnog roka, a svoja iskustva rada u Oružanim snagama zainteresiranima će prenijeti kadeti i piloti, priopćeno je danas iz MORH-a.

Ove godine na Smotri sveučilišta sudjeluju 33 zagrebačka fakulteta i akademije te više od trideset veleučilišta i visokih škola iz Hrvatske i inozemstva.

Smotra Sveučilišta organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente te ostale zainteresirane s ciljem upoznavanja budućih studenata s programima studija, opremljenošću pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima te kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama .

Ulaz na Smotru Sveučilišta je besplatan, a otvorena je u četvrtak, 15. studenoga, od 9 do 18,15 sati, u petak, 16. studenoga, od 10 do 17,15 sati, te u subotu, 17. studenoga, od 10 do 13,45 sati.

(Hina) xpp/xvl ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙