FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na donatorskoj Večeri Dore "Kvartet Diversi za djecu Dore"

Autor: tkol
ZAGREB, 8. studenog 2012. (Hina) - Tradicionalna donatorska Večer Dore doržat će se u utorak, 13. studenoga u 20,00 sati u kazalištu Komedija pod nazivom "Kvartet Diversi za djecu Dore".

Kako je danas priopćeno iz te humanitarne udruge posjetitelji će imati prilike vidjeti i poslušati Kvartet Diverse - Sandru Bagarić, Renatu Sabljak, Ervina Baučića i Đanja Stipaničeva, uz Orkestar kazališta Komedija, a sav je prihod namijenjen Fondu humanitarne udruge Dora za stipendiranje za školsku godinu 2012/13.

Organizatori najavljuju i nastup glazbeno nadarenih i nagrađivanih štićenika Dore - Mie Jakob, Antonije i Klare Lešković te Jasmina Kovačića, a program će voditi Karmela Vukov Colić.

Humanitarna udruga Dora djeluje od 1991. godine, kao jedna od prvih i najvećih nevladinih udruga na području skrbi o djeci i mladima. Do sada su pomogli gotovo 8000 djece, a na račune štićenika uplaćeno je oko 6 milijuna eura pomoći.

Najveću pažnju u toj udruzi posvećujuju obrazovanju vrijednih i nadarenih srednjoškolaca i studenata, a tijekom protekle akademske godine stipedirano je njih 85. Riječ je o mladim ljudima koji se stjecanjem znanja i vještina bore s teškim obiteljskim, zdravstvenim i egzistencijalnim problemima. U Dori su, ističu u priopćenju, neizmjerno ponosni na njih te im je cilj na ovogodišnjoj Večeri Dore osigurati sredstva za nastavak njihovog školovanja i u ovoj školskoj godini.

(Hina) xkt ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙