FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Buco i Srđan donirali 45 tisuća kuna udruzi "Veliko srce malom srcu"

Autor: hspa
DUBROVNIK, 13. studenog 2012. (Hina) - Trubadurski duo Buco i Srđan na dva koncerta održana u povodu 40. obljetnice njihova rada prikupio je 45.345 kuna te je taj iznos uplaćen udruzi Veliko srce malom srcu, priopćio je danas organizator koncerata agencija Dubrovnik partner.

Duo Buco i Srđan obljetnicu djelovanja proslavili su koncertima u Dubrovniku na Taraci tvrđave Revelin 31. kolovoza te u Zagrebu u Hrvatskom glazbenom zavodu 27. listopada.

Umjetnici i ovom prigodom iskreno zahvaljuju vjernoj publici koja je sudjelovala na koncertima u Dubrovniku i Zagrebu, kao i svima koji su pridonijeli akciji za udrugu "Veliko srce malom srcu" - neprofitnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim manama i drugim srčanim bolestima, priopćio je organizator koncerata.

Udruga je osnovana 1994. godine u Zagrebu te je kao takva jedna od najstarijih u Hrvatskoj, a cilj joj je razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih mana i potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju.

(Hina) xddub ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙