FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mkov
ZAGREB, 19. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju dionicama autocesta: A1 između čvora Otočac i tunela Mala Kapela i na A3 Bregana-Lipovac između Ivanić Grada i Nove Gradiške. Na autocesti A1, od 228. do 237.km na dionici Sveti Rok- Maslenica zbog radova na portalima tunela Bristovac, Ledenik i Čelinka, te usjeka Baričević vozi se dvosmjerno jednom stranom autoceste. Do 16 sati zbog radova na vijaduktu Drežnik između 39. i 42. km u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a do 20 sati kroz tunel Brinje jednom cijevi dvosmjerno uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na riječkoj obilaznici zbog radova na mostu Riječina vozi se usporeno jednim trakom od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1 u smjeru Rupe, te između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba. Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija povremeno je pojačan izlazak osobnih vozila, a na Bregani i Rupi izlazak teretnih. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Kiša s mjestimičnom grmljavinom se već sredinom dana očekuje na sjevernom Jadranu, poslijepodne će se proširiti na Gorsku, a navečer i u noći na cijelu Hrvatsku. Obilnija kiša očekuje se na sjevernom dijelu Jadrana, u Gorskome kotaru i Lici. Vjetar slab, na Jadranu do umjereno, na sjevernom dijelu i jako jugo. U kopnenim krajevima prema kraju dana zapuhat će umjeren, prolazno i jak sjeverac, na sjevernom Jadranu kratkotrajno jugozapadnjak, a navečer jaka bura, mjestimice s olujnim udarima. Najviša temperatura uglavnom između 21 i 26°C.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙