FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blanka Vlašić spremna za natjecanja

Autor: zjur
SPLIT, 15. rujna 2012. (Hina) - Obilježavanje Dana splitskog športa kulminirat će večeras na rivi kojom će prodefilirati 1940 sportaša sa svojim trenerima i voditeljima iz 81 kluba.

Kako se moglo čuti od naše srebrne olimpijke iz Pekinga Blanke Vlašić ona je spremna za natjecanja, u odličnoj je formi, redovno trenira, te vjeruje da će još ove zime skakati.

Program obilježavanja Dana splitskog športa započeo je ranojutarnjom triatlonskom utrkom na Marjanu, a nastavljeno plivanjem, sinkroniziranim plivanjem, skokovima u vodu, te vaterpolom na poljudskim bazenima. Za to vrijeme će se na rivi pucati na koš, dok će na Prokurativama građani pucati penale. Danas će se održati i veslačka regata u Špinutu, te jedriličarska regata u gradskoj luci, kao i picigin, te ragbi na pijesku Bačvica. Zaljubljenici u ragbi će moći pogledati utakmicu klupskog Europskog Kupa između Nade i Heidelberga.

U 20 sati na rivi će se održati defile sportaša, a pola sata kasnije će započeti svečani program na rivi i dodjela priznanja „Fabjan Kaliterna“ i „Mihovil Radja“. U zabavnom dijelu nastupit će Goran Karan, dok će Zdenke Kovačiček održati koncert.

(Hina) xzjur yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙