FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obustavljen natječaj za načelnika PU požeško-slavonske

Autor: rkor
ZAGREB, 29. kolovoza 2012. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio je odluku o obustavi postupka internog oglasa za imenovanje načelnika Policijske uprave požeško-slavonske zbog bitno promijenjenih okolnosti nakon njegovog raspisivanja, priopćio je danas MUP.

"Na temelju članka 50.b stavka 2. Zakona o državnim službenicima i članka 22. stavka 2. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio je odluku o obustavi postupka internog oglasa, zbog bitno promijenjenih okolnosti nakon njegovog raspisivanja za načelnika/ce Policijske uprave u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj", stoji u priopćenju.

Natječaj je objavljen 30. srpnja, a od kandidata se tražilo da imaju završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili visoku stručnu spremu, najmanje 15 godina radnog iskustva u obavljanju policijskih poslova, od čega najmanje 10 godina na rukovodećim policijskim poslovima te položeno ili stečeno osobno policijsko zvanje policijski savjetnik.

Neslužbeno se od izvora bliskog MUP-u doznaje da dvojica kandidata koji su se javili na natječaj za mjesto načelnika nisu zadovoljili na provedenim testiranjima.

(Hina) xrkor ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙