FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na teme žena

Autor: smar
ZAGREB, 22. kolovoza 2012. (Hina) - Centar za ženske studije raspisao je natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na teme žena odnosno rodne problematike koji je otvoren od 25. travnja do 1. listopada.

Pravo natjecanja za nagradu imaju svi studenti i studentice preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija hrvatskih sveučilišta, svih znanstvenih i umjetničkih područja.

Rad koji se prijavljuje za nagradu treba se tematski baviti ženskom odnosno rodnom problematikom, pokazati adekvatno znanje o sadržajima vezanim uz temu, odgovarajućoj metodologiji i poznavanje stručne literature.

Na natječaj studenti prijavljuju znanstvene, stručne ili umjetničke radove u pisanom ili izvedbenom obliku, nastale u akademskoj godini 2011./2012. koje su, kao sastavni dio studentskih obveza, pozitivno ocijenili njihovi nastavnici odnosno mentori na njihovim matičnim fakultetima. To uključuje seminarske i završne radove.

Za nagradu se može prijaviti rad nastao kao rezultat rada jednog, a najviše tri studenta, koji nije objavljen ili javno izveden.

Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa, a odluka o dodjeli bit će objavljena u prosincu 2012. na web stranicama Centra za ženske studije.

Prijavni obrazac kao i obrazac potvrde može se naći na web stranicama Centra za ženske studije: www.zenstud.hr.

Cjelovitu prijavnu dokumentaciju treba poslati kao preporučenu pošiljku na adresu: Centar za ženske studije, Dolac 8, HR-10000 Zagreb, s naznakom "Za Natječaj" najkasnije do 1. listopada.

(Hina) xsmar ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙