FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Olujna bura izazvala probleme u prometu

Autor: dsil
RIJEKA, 23. srpnja 2012. (Hina) - Iznimno jaka bura, koja puše drugi dan na širem riječkom području, izazvala je brojne probleme u prometu pa su tijekom cijeloga jutra gužve na gradskim ulicama.

Riječka obilaznica bila je jutros zatvorena za sav promet zbog udara bure pa je promet preusmjeravan kroz središte grada. Sad je kretanje obilaznicom na dionici Orehovica-Škurinje dopušteno za osobna vozila, doznaje se od Centra 112 u Rijeci. I na dijelu autoceste Rijeka-Zagreb, od Rijeke do Delnica je također dopušten prolazak samo osobnim vozilima a na "staroj cesti" kroz Gorski kotar nema ograničenja.

I po Jadranskoj magistrali od Bakra do Senja je dopušten promet samo vozilima prve kategorije. Dodatni problem na ovoj prometnici izazvao je požar kod Selca te je tu promet posve prekinut.

Krčkim mostom mogu samo osobna vozila, a od trajektnih linija vozi samo Valbiska-Merag. Katamarski promet za kvarnerske otoke je u prekidu.

Bura koja doseže olujne udare tijekom noći i jutra je lomila granje i stabla po gradu. Slabljenje bure se očekuje navečer.

(Hina) xdsil ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙