FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: sobr
ZAGREB, 22. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku danas Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ):

ZAGREB - Zbog olujne bure dionica autoceste A 1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča i D 54 Maslenica- Zaton Obrovački otvorene su samo za osobna vozila,m a ostala voze obilazno: Gornja Ploča (D 522) - Udbina (D1) - Gračac (D 27) - Obrovac - Benkovac. Samo za osobna vozila otvorena je i dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić. Obilazak za ostala vozila je D 3 kroz Gorski kotar. Zbog bure na Krčkom mostu i dionicom Jadranske magistrale (D8) između Bakra i Karlobaga, promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Jak vjetar otežava vožnju na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić. Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima. Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Kaštel pojačan je ulazak osobih vozila. Trajekti plove redovito, a u prekidu je katamaranska linija Novalja-Rijeka.

ZAGREB - U kopnenom području pretežno oblačno, a na Jadranu djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Kiša se povremeno očekuje uglavnom u Slavoniji i Lici, a u Dalmaciji lokalni pljuskovi i grmljavina. Puhat će slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar. Na sjevernom i srednjem Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita i u unutrašnjosti sjeverne Dalmacije mjestimice i orkanskim udarima, a na južnom Jadranu vjetar većinom slab promjenjiva smjera. Najviša temperatura između 16 i 21 stupnjeva, na sjevernom dijelu Jadrana od 24 do 27, a na južnom 27 do 31 stupanj.

(Hina) xpp yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙