FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 17. srpnja

Autor: ikut
ZAGREB, 17. srpnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 17. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS) održat će konferenciju za novinare na temu: "Šest mjeseci rada Kluba zastupnika HNS-a u Saboru". Na konferenciji će govoriti članovi Predsjedništva HNS-a potpredsjednik Sabora Milorad Batinić i predsjednik Kluba zastupnika HNS-a Jozo Radoš (11 sati, Središnji ured HNS-a, Kneza Mislava 8).

ZAGREB - Svečana sjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije u prigodi Dana Zagrebačke županije (15 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen hrvatski doprinos najvećem znanstvenom uspjehu u posljednjih nekoliko desetljeća, lovu na Higgsov bozon – tzv. Božju česticu. O sudjelovanju hrvatskih znanstvenika u CERN-ovu timu te važnosti tog uspjeha za hrvatsku znanost govorit će Ivica Puljak, profesor na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu i voditelj splitske grupe istraživača u CERN-u; Vuko Brigljević s Instituta "Ruđer Bošković", voditelj skupine zagrebačkih istraživača, te Mirko

Planinić, profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Konferenciji za novinare nazočit će i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te pomoćnik za znanost Saša Zelenika (10 sati, Donje Svetice 38, Velika dvorana u prizemlju).

ZAGREB - Otvaranje izložbe "Duba Sambolec - Predmeti bez dostojanstva/object without dignity u Muzeju suvremene umjetnosti (20 sati, Avenija Dubrovnik 17).

ZAGREB - Svečani prijem u Ministarstvu obrane povodom odlaska olimpijaca - zaposlenika Oružanih snaga na Olimpijske igre u Londonu 2012. Na prijamu će između ostalih biti i David Šain, Damir Martin, Martin Sinković, Valent Sinković, Snježana Pejčić, Bojan Đurković i drugi, a popis svih sportaša iz OS RH koji su ispunili olimpijsku normu novinari će dobiti na prijemu (13 sati, a zbog sigurnosne provjere potrebno je doći u 12,45 sati, Sjedište MORH-a, Sarajevska cesta 7).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙