FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 2. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 2. srpnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 2. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama:

BUKUREŠT - Na poziv rumunjskog predsjednika Traiana Basescua, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović boravit će u službenom posjetu Rumunjskoj. Prvog dana posjeta predsjednik Josipović razgovarat će sa svojim domaćinom rumunjskim predsjednikom Basescuom.

ZAGREB - Sjednica Hrvatskog sabora (9.30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Nastavit će se pregovori između Vlade Republike Hrvatske i sindikata javnih službi o izmjenama Temeljnog kolektivnog ugovora. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, nakon kojeg su predviđene izjave za medije. (10 sati, Banski dvori, Trg svetog Marka 2).

ZAGREB - Stručni skup "Lokalno socijalno planiranje" u organizaciji Ministarstva socijalne politike i mladih. Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić održat će uvodno izlaganje. (11 sati, Starogradska vijećnica, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - Prijave za upis u I. razred srednjih škola u prvome krugu ljetnoga roka počet će u 8 sati, a po odluci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) u školskoj godini 2012./2013. u 2.223 razredna odjela moći će se upisati 55.790 učenika. Prijave za upis u prvome krugu ljetnoga roka primat će se do 16 sati, a budući srednjoškolci prijave će moći predati i sutra od 8 do 16 sati. Rezultati će biti objavljeni na oglasnim pločama ili mrežnim stranicama škola u srijedu, 4. srpnja najkasnije do 14 sati. Upisi u srednje škole obavljat će se u četvrtak, 5. srpnja od 8 do 16 sati.

ZAGREB - Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu, njegovoj bivšoj stranci HDZ-u i ostalima okrivljenima u slučaju Fimi medija nastavlja se svjedočenjem bivšeg glavnog tajnika HDZ-a Branka Bačića (9,30 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) organizira Hommage slikarstvu Josipa Vanište uz predstavljanje knjige Milana Mirića "Tri eseja ja J.V." u praku skulptura Gliptoteke HAZU-a (19 sati, Medvedgradska 2).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙