FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 4. srpnja

Autor: ikut
ZAGREB, 4. srpnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 4. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

KOPRIVNICA - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović će se u sklopu posjeta Koprivnici susresti sa članovima Uprave tvrtke "Podravka" (10,20 sati, Ante Starčevića 32) i s predstavnicima županijske i gradske vlasti (12,30 sati, Gradsko poglavarstvo Grada Koprivnice, Trg Zrinski 1).

ZAGREB - Sjednica Hrvatskog sabora. Zastupnici će rad nastaviti raspravom o Konačnom prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o javnom okupljanju, kojim se ukida zabrana mirnog prosvjedovanja na Markovu trgu u Zagrebu. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Zajednička konferencija za medije MZOS-a i Hrvatskog olimpijskog odbora na kojoj će biti predstavljen nastup hrvatskih sportaša na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu. O odlasku hrvatskih sportaša na Olimpijske igre London 2012. govorit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i pomoćnik ministra za sport Petar Skansi. (12 sati, Ministarstvu znanosti obrazovanja i sporta, multimedijalna dvorana u prizemlju, Donje Svetice 38).

ZAGREB - Svečano otvaranje prvog međunarodnog festivala turističkog filma, Zagreb Tourfilm Festival, u okviru kojega će se do 6. srpnja prikazivati ponajbolji svjetski turistički filmovi iz više od 30 zemalja (20,30 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Tamara Šprihal

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙