FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 12. srpnja

Autor: tper
ZAGREB, 11. srpnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 12. srpnja.

ZAGREB - Gospodarsko-socijalno vijeća na dnevnom redu sjednice ima stanje i budućnost socijalnog dijaloga, problematiku tvrtke Dioki, kao i prijedlog zakona o kriterijima za sudjelovanje u tripartitnim tijelima i reprezentativnosti za kolektivno pregovaranje. TV snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije. (16,00 sati, u zgradi Vlade Republike Hrvatske).

ZAGREB - U Hrvatskim vodama bit će potpisani ugovori u vodnom gospodarstvu vrijedni 450 milijuna kuna koji se financiraju u okviru Programa Vlade "Pokretanje novog investicijskog ciklusa u mandatu 2012.-2015." Ugovori će se sklopiti sa 83 komunalna društva s ciljem financiranja izgradnje sustava vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda, a potpisivanju će nazočiti i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (14,00 sati, Hrvatske vode, Ulica grada Vukovara 220).

ZAGREB - Prvi sastanak pregovaračkih odbora Vlade i sindikata državnih službi o izmjenama i dopunama Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, nakon kojeg su predviđene izjave za medije (14,00 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Čelnici Matice hrvatskih sindikata na konferenciji za novinare govorit će o pregovorima s Vladom te zakonu o reprezentativnosti (10,00 sati, Leksikografski zavod Miroslav Krleža, Prila Đure Deželića 2).

ZAGREB - Završna konferencija projekta "Centar tržišta rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje", kojeg Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi u okviru I. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) - Pomoć u tranziciji i izgradnji institucija. (11,00 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske gospodarske komore na susretu s novinarima predstavit će nove centre HGK - Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj, Centar za investicije i Centar za EU. Također će biti predstavljena i nova internetska stranica HGK (10,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙