FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 28. lipnja

Autor: tper
ZAGREB, 27. lipnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 28. lipnja.

ZAGREB - Predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije, Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije i 31 organizacije uključene u One-stop-service-centar (OSSC) potpisat će Operativni sporazum o sudjelovanju u radu tog centra. Zagrebačka županija se od kraja prošle godine uključila u napredni Program certificiranja regija za ulagače u sklopu kojeg će uspostaviti One-stop-service-centar kao točku kontakata s investitorima (13,00 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Vertikala sindikata obrazovanja na konferenciji za novinare govorit će o pregovorima s Vladom oko izmjena temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (11,00 sati, dvorana Hrvatskog šumarskog društva, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Na skupu Kluba izvoznika bit će predstavljena kvartalna kontrolna ploča izvoza i ocjene izvozne klime. Na okruglom stolu s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Željkom Jovanovićem razgovarat će se o tome kakve olakšice za istraživanje i razvoj trebaju izvoznici (10,00 sati, Ericsson Nikola Tesla, Krapinska 45).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙