FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 9. srpnja

Autor: tper
ZAGREB, 8. srpnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za pondjeljak, 9. srpnja.

ZAGREB - Čelnici Ministarstva turizma će na konferenciji za novinare predstaviti rezultate turističkog prometa za prvih šest mjeseci ove godine. Rezultate će predstaviti ministar turizma Veljko Ostojić, zamjenik ministra Oleg Valajo i pomoćnik ministra Davor Ižaković (12,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - "Liberalizacija poštanskih usluga u Hrvatskoj - šansa ili prijetnja", naziv je javne tribine koja će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK). Na skupu će biti predstavljene osnovne karakteristike i temeljne odrednice prijedloga zakona o poštanskim uslugama, kao i učinci koje bi on mogao imati na tržište, kako za operatore tako i za korisnike. Organizatori tribine su HGK i strukovno udruženje davatelja poštanskih usluga, koje je u osnivanju (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras uručit će odluke o stipendiranju učenika u obrtnička zanimanja u sklopu projekta "Stipendije učenicima u obrtničkim zanimanjima“. Cilj projekta je povećanje interesa mladih za školovanje u deficitarnim obrtničkim zanimanjima, kroz sustav strukovnog obrazovanja koji osigurava uvjete za ulazak kvalitetnih i motiviranih kadrova u obrtništvo (10,00 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Vukovarska 78).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙