FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 5. srpnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 5. srpnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 5. srpnja.

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) će svečanom sjednicom Sabora HTZ-a obilježiti 20. obljetnicu osnivanja HTZ-a. Tom prigodom bit će dodijeljene i godišnje turističke nagrade (19,00 sati, Stara gradska vijećnica, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Čelnici Matice hrvatskih sindikata će na konferenciji za novinare komentirati ishod pregovora s Vladom o izmjenama Temeljnog kolektivnog ugovora (11,00 sati, Velika dvorana Hrvatskog šumarskog društva, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Novi direktor TŽV Gredelj Krešimir Kranjčec na brifingu za novinare govorit će o novostima u poslovanju te tvrtke (11,00 sati, TŽV Gredelj, Vukomerečka cesta 89).

ZAGREB - Hrvatsko energetskog društvo, Zaklada "Hrvoje Požar", dodijelit će tradicionalne nagrade "Hrvoje Požar". Godišnja nagrada "Hrvoje Požar" dodjeljuje se djelatnnicima za stručni i znanstveni doprinos razvoju energetike, za popularizaciju energetike. Nagrada se dodjeljuje i studentima energetskog usmjerenja za izvrstan uspjeh u studiju ili za osobito zapažen diplomski rad, a dodjeljuju se i stipendije za stručni dio studija studentima energetskog usmjerenja s izvrsnim uspjehom u studiju (12,00 sati, glavna dvorana HAZU, Zrinski trg 11).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xbn ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙