FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 10. srpnja

Autor: dsta
ZAGREB, 10. srpnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 10. srpnja:

ZAGREB - U povodu potpisivanja sporazuma o dodjeli tehničke pomoći za 32 razvojna projekte javne, poslovne, turističke i kulturne infrastrukture u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održat će se konferencija za novinare na kojoj će sudjelovati potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te zamjenik ministra turizma Oleg Valjalo. (12,00 sati, Trg kralja Petra Krešimira IV, br. 1)

ZAGREB - Program restrukturiranja društava u HŽ Holdingu bit će predstavljen na konferenciji za novinare u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture. Na konferenciji će sudjelovati resorni ministar Siniša Hajdaš Dončić i čelni ljudi HŽ Holdinga, HŽ Putničkog prijevoza, HŽ Carga i HŽ Infrastrukture (11,00 sati, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14).

SPLIT - Ministar turizma Veljko Ostojić susrest će se s čelnicima Splita i Splitsko-dalmatinske županije te gospodarskim subjektima u turizmu u toj županiji, nakon čega će dati izjave za novinare (12,15 sati, dvorana Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2/IV). Ostojić će sudjelovati i na konferenciji za novinare u povodu projekta Adrian - izbora najboljeg obiteljskog i malog hotela (13,00 sati, Hotel Park, Hatzeov perivoj 3).

ZAGREB - Izaslanstvo Ministarstva okoliša i prostornog planiranja Kosovo posjetit će Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja. Tim povodom ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak i kosovski ministar okoliša i prostornog planiranja Dardan Gashi dat će izjave za medije (10,00 sati, Ministrstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ulica Republike Austrije 20).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙