FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGK vodi informatičke tvrtke na sajam u Kazahstan

Autor: tper
ZAGREB, 24. svibnja 2012. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizira odlazak hrvatskih informatičkih tvrtki na informatički i telekomunikacijski sajam "Kitel 2012" koji će se održati od 29. do 31. svibnja u Almatyju, najvećem gradu Kazahstana.

Zbog velikih ulaganja u razvoj telekomunikacijske i informatičke infrastrukture te usluga u Kazahstanu, sajam Kitel je posebno zanimljiv hrvatskim IT tvrtkama koje su razvile različita informatička infrastrukturna rješenja na području javne uprave, ali i raznih industrija, navode iz HGK.

Uz IT tvrtke, u organizaciji HGK, na sajmu će nastupiti i Končar - Institut za elektrotehniku koji će predstaviti vlastito tehnološko rješenje za napajanje bazne stanice mobilnih mreža turbinom pogonjenom vjetrom i solarnim panelima, bez napajanja iz elektroenergetske mreže.

Do sada su se za nastup na sajmu u Kazahstanu prijavile ugledne hrvatske IT tvrtke, članice Udruženja za informacijske tehnologije.

Udruženje za informacijske tehnologije pri HGK vodi na taj sajam tvrtke Vams Tec, King ICT, IN2 te InfoBIP koje će se predstaviti na štandu od 36 četvornih metara.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙