FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGK: sutra u Bjelovaru počinju akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke

Autor: tper
ZAGREB, 11. svibnja 2012. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) i ove godine nastavlja nacionalne akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke, koje počinju sutra u Bjelovaru, a održat će se u 22 grada širom Hravtske te završiti 18. rujna u Zagrebu.

Iz HGK podsjećaju da već 15 godinu putem akcije Kupujmo hrvatsko nastoje promovirati kvalitetne domaće proizvode, nositelje znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta s ciljem osvješćivanja važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju našeg nacionalnog identiteta.

Trenutna tržišna situacija više nego ikada zahtijeva poticaj za kupnjom domaćih kvalitetnih proizvoda, kazala je u povodu početka akcije koordinatorica akcije i direktorica Sektora za trgovinu HGK Milica Rakuša-Martulaš.

Napominje i kako sve veći interes, koji građani iskazuju za akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke, daje dodatni poticaj HGK za njihov daljnji razvitak i unapređenje.

Posljednje dvije godine se u sklopu Kupujmo hrvatsko održava i akcija Vrijedne ruke koja nastoji promovirati domaće proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Znak Hrvatska kvaliteta do sada su dobila 235 proizvoda, dok znak Izvorno hrvatsko nosi 116 proizvoda.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙