FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: priznanja za nastup HTZ-u, Komori Virovitica i Tehnoinvestu

Autor: tmis
ZAGREB, 11. svibnja 2012. (Hina) - U sklopu sajmova Dani turizma i enogastronomije, koji se na Zagrebačkom velesajmu održavaju od 9. do 12. svibnja, danas su dodijeljena priznanja izlagačima za nastup, a posebna priznanja za najvišu razinu ukupnog nastupa dobili su Hrvatska turistička zajednica (HTZ), HGK-Županijska komora Virovitica te zagrebačka tvrtka Tehnoinvest.

Sajmovi Dani turizma i enogastronomije na Zagrebačkom velesajmu obuhvaćaju četiri specijalizirana sajma CroTour - međunarodni sajam turizma, Vinovitu - međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, InGa-u - međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija te Hotel & Gastroteh - međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

Uz priznanje HTZ-u, na sajmu CroTour priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa dobila je Turistička zajednica Grada Zagreba (TZGZ), dok su pohvale za nastup dobili Hrvatska gospodarska komora (HGK), Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela (OMH), Turstička zajednica Federacije BiH, tursko Veleposlanstvo te beogradski Ured za kulturu i turizam.

U sklopu sajma Vinovita, uz spomenutu županijsku HGK komoru iz Virovitice, priznanje za visoku razinu nastupa dobio je austrijski proizvođač Anton Wottle iz Poysdorfa, a pohvalu KZ Krško iz Slovenije.

Na sajmu Inga priznanja su dobili Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU te zagrebački Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, dok su među izlagačima na sajmu Hotel&Gastroteh uz spomenutu tvrtku Tehnnoinvest priznanja dobile i zagrebačke tvrtke Food.com te Ital-opremanje.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙