FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski obrtnici na međunarodnim sajmovima u Beogradu i Prištini

Autor: tper
ZAGREB, 15. svibnja 2012. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 56. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, koji se održava od 14. do 18. svibnja i na 11. međunarodnom sajmu EXPOKOS u Prištini od 16. do 19. svibnja, izvijestili su iz HOK-a.

Ove godine u organizaciji i uz financijsku potporu HOK-a u Beogradu, na izložbenom prostoru površine 40 četvornih metara, nastupa 20 izlagača, od kojih se devet predstavlja putem promotivnih materijala.

Predstavljaju se obrti iz djelatnosti proizvodnje inoxa, obrade metala, proizvodnje alata, proizvodnje autodijelova i vulkanizacije, proizvodnje hidrauličnih cilindara i instalacija, strojne obrade metala, proizvodnje strojeva za beskonačne žljebove i falcanje cijevi, proizvodnje gromobranskog i elektro pribora, djelatnosti vezane uz kontinentalni turizam i dr.

Beogradski sajam tehnike je u kalendaru HOK-a od 2002. i bilježi nepromijenjen konstantni interes izlagača i posjetitelja, navode iz HOK-a.

Na sajmu EXPOKOS u Prištini hrvatski obrtnici nastupaju drugu godinu za redom, a ove će godine na 30 četvornih metara izložbenog prostora nastupit će 18 izlagača, od čega 11 prvi put. Po prvi puta na tom će se sajmu predstaviti i vinari iz Sisačko-moslavačke županije.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙