FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završeni sajmovi "Medicina i tehnika" i "Dentex"

Autor: mkov
ZAGREB, 19. svibnja 2012. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) završeni su bienalni sajmovi "Medicina i tehnika" i "Dentex", priopćila je danas Press služba Zagrebačkoga velesajma.

Navodi se kako su međunarodni sajmovi laboratorijske i rehabilitacijske opreme i farmacije te dentalne medicine okupili 277 izlagača iz 24 zemlje te dodaje kako su održani stručni skupovi.

ZV ističe kako su posebna atrakcija bile operacije uživo izvođene u posebno uređenoj dvorani.

Obavljene su i četiri operacije, na kojima je, kako se navodi, prikazana uporaba pijezo uređaja, profesionalno izbjeljivanje i klinička primjena EMDOGAIN-A u parodontnoj terapiji.

Hrvatska udruga medicinskih sestara organizirala je Burzu znanja, a održani su simpoziji o estetici lica u medicini i o estetici u dentalnoj medicini, ističe se i dodaje kako je škola za medicinske sestre Vinogradska pripremila radionice o prevenciji raka dojke i prehrani kao prevenciji bolesti gastrointestalnog trakta.

Hrvatska udruga primalja održala je okrugli stol o prirodnom porodu, a Društvo oboljelih od miastenije gravis organiziralo je svoju skupštinu i predavanje o duhovnom zdravlju i kroničnoj bolesti.

Učenici škole za medicinske sestre Vrapče prikazali su, kako se navodi, projekt GLOBE, a Hrvatska gorska služba spašavanja demonstrirala je kako se evakuira unesrećena osoba s krova visoko zgrade.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙