FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 4. svibnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 4. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 4. svibnja.

ZAGREB - Članovi Gospodarskog-socijalnog vijeća (GSV) raspravljat će o programu rada GSV-a za 2012. godinu, a na predloženom dnevnom redu su i rotacija, izbor predsjednika GSV-a te prijedlog imenovanja predstavnika Vlade u povjerenstvo za analizu problematike neisplate plaća te neuplate poreza i doprinosa. Socijalni partneri okupljeni u GSV-u na sjednici bi trebali raspravljati i o izvješću o radu Državnog inspektorata u prošloj godini, posebice u dijelu koji se tiče rada na crno, te o smjernicama za izradu ovršnog zakona. Iz Odnosa s javnošću Vlade napominju da snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za novinare (9 sati početak sjednice, sjedište Vlade, Markov trg 2).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Ministarstva poduzetništva i obrta, ministar Gordan Maras i predsjednik Uprave HAMAG-a Darko Liović sa suradnicima predstavit će novu koncepciju rada HAMAG-a te nove jamstvene programe kojima je cilj povoljnije kreditiranje poduzetništva (10 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Vukovarska 78).

ZADAR - Ministar turizma Veljko Ostojić posjetit će Zadarsku županiju te se sastati s predstavnicima turističkog gospodarstva (10 sati početak sastanka, nakon kojeg su u 11,30 sati predviđene izjave za medije, zgrada Županije, Božidara Petranovića 8). Ministar turizma obići će i gradilište Lanterne/svjetionik Vir, budućeg hotela visoke kategorije (izjava nakon obilaska najavljena je za oko 13,30 sati).

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori bit će predstavljene dosadašnje aktivnosti nacionalne koordinacije "Edukacija za poduzetništvo (NKE4E)". Koordinacija se bavi uvođenjem poduzetničkog učenja u sve razine i oblike obrazovanja i učenja (11 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙