FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 17. travnja

Autor: tper
ZAGREB, 16. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 17. travnja.

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) bit će otvorena četiri specijalizirana sajma - 36. međunarodni sajam graditeljstva i opremanja, 21. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata BIAM, 24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite Zavarivanje i 54. međunarodni sajam obrtništva. Sajmovi traju do 21. travnja, a na njima će se, prema najavama, predstaviti 317 izlagača iz 25 zemalja (10 sati, ZV, paviljon 9, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - U sklopu 54. međunarodnog sajma obrtništva na Zagrebačkom velesajmu održat će se Obrtnički forum koji se tradicionalno organizira kao dijalog hrvatskih obrtnika s predstavnicima državnih tijela radi stvaranja poticajnog okruženja za obrtništvo. Tema ovogodišnjeg foruma su poticaji obrtništvu za oporavak gospodarstva (13 sati, ZV, dvorana Brijuni, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Na 8. međunardonoj konferenciji o hrvatskom tržištu nekretnina biti će riječi o temama kao što su ulazak Hrvatske u Europsku Uniju, Olimpijske igre u Londonu, urbana regeneracija i zelena gradnja. Tijekom dvodnevne konferencije, prema najavama organizatora, tvrtke Filipović poslovno savjetovanje, bit će predstavljeno i više od 20 konkretnih projekata koji se realiziraju isključivo u Hrvatskoj, a ukupna im je vrijednost više od 10 milijardi kuna. Na konferenciji će sudjelovati poslovni ljudi različitih profesija koji se bave razvojem nekretnina, kao što su građevinari, developeri, investitori, bankari, pravnici, arhitekti, ekonomisti, savjetnici i agenti (9 sati, Hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

RIJEKA - Ugovor o izgradnji kontejnerskog terminala na Zagrebačkoj obali u riječkoj luci, vrijedan 70,5 milijuna eura, potpisat će predstavnici riječke Lučke uprave s predstavnicima konzorcija u kojem su tri talijanske tvrtke i hrvatski Osijek-Koteks (12 sati, Lučka uprava Rijeka, Riva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙