FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 18. travnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 18. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 18. travnja.

ZAGREB - Hrvatska poljoprivredna agencija predstavit će Godišnje izvješće za 2011. godinu (11 sati, kino dvorana Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Aktualno stanje u poljoprivredi i izmjene Zakona o Hrvatskoj poljoprivrednoj komori (HPK) teme su konferencije za novinare predstavnika HPK-a (11,30 sati, prostorije HPK, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Privredna komora Srbije otvorit će predstavništvo u Hrvatskoj. Time se želi unaprijediti gospodarska suradnja dviju zemalja, a iz PKS najavljuju da će svečanosti otvaranja biti nazočni predsjednici Privredne komore Srbije i Hrvatske gospodarske komore, predstavnici veleposlanstva Srbije u Hrvatskoj te gospodarstvenici iz dviju država. Po podacima Državnog zavoda za statistiku, vrijednost robne razmjene Hrvatske i Srbije prošle je godine bila oko 660 milijuna eura. Pritom je hrvatski izvoz u Srbiju iznosio 375 milijuna eura, što je porast za 7,4 posto u odnosu na 2010. godinu, dok je uvoz iz Srbije porastao za 24,3 posto, na 286,6 milijuna eura (13 sati, Vukotinovićeva 4/1).

ZAGREB - Drugi dan 8. međunarodne konferencije o hrvatskom tržištu nekretnina, kojeg organizira tvrtka Filipović poslovno savjetovanje, bit će riječi i o temama kao što su prostorno uređenje, developeri, stanovanje, itd. Prema najavama organizatora, drugi će dan konferencije započeti izlaganjem prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića. Na konferenciji sudjeluju poslovni ljudi različitih profesija koji se bave razvojem nekretnina, građevinari, developeri, investitori, bankari, pravnici, arhitekti, ekonomisti, savjetnici, agenti itd. (9 sati, Hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske udruge sindikata i Matice hrvatskih sindikata izvijestit će na konferenciji za novinare o odlukama HUS-ovih tijela u vezi "referenduma o referendumu" (11 sati, sjedište Hrvatskog šumarskog društva, Trg Mažuranića 11).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙