FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 20. travnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 20. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 20. travnja.

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) organizator je susreta poduzetnika s prvim potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva Radimirom Čačićem, a glavna tema skupa bit će inicijativa Vlade o pokretanju novog investicijskog ciklusa. Poduzetnike pritom zanima kako Vlada to konkretno namjerava učiniti, je li plan o pokretanju investicija u privatnom sektoru realan, kako Vlada planira stvoriti preduvjete za gospodarski rast te kako vidi ulogu poduzetnika u generiranju gospodarskog rasta itd. (13,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 a).

ZAGREB - "Trendovi u industriji građevnog materijala i investicija 2012-2013", naziv je okruglog stola kojeg organizira časopis Mineral. Na okruglom stolu će, kako je najavljeno, sudjelovati i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak, a raspravljat će se o stanju i trendovima u graditeljstvu, industriji građevinskog materijala i rudarstva (10,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 a).

DUBROVNIK - Ministar turizma Veljko Ostojić boravit će u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje će se susresti s predstavnicima turističkog gospodarstva te županije te nakon sastanka dati izjave za medije (11,30 sati, Hotel Hilton Imperial, Marijana Blažića 2). Ostojić će se susresti i s gradonačelnikom Dubrovnika Androm Vlahušićem (12,45 sati izjava za medije, Ured gradonačelnika).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙