FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijem u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 3. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Od 9 sati, za sva vozila zatvorena je državna cesta D37 između Petrinje i Gline u mjestu Župić, zbog prometne nesreće. Prometna policija preusmjerava promet obilaznim pravcima. Promet na ostalim cestama teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno (lijevom tunelskom cijevi). Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Vrbovsko i tunela Čardak u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog radova u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, povremeno se zatvara državna cesta D422 Babindub - zračna luka Zemunik. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti uz povremeno umjerenu i povećanu naoblaku mjestimice se očekuju pljuskovi i grmljavina. Puhat će povremeno umjeren, na Jadranu ponegdje i jak sjeverozapadni i zapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura većinom od 22 do 27 Celzijevih stupnjeva, u Slavoniji ponegdje malo viša.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙