FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 2. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja osim na dionicama na kojima su u tijeku radovi. Zbog radova je zatvorena dionica D1 između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša i Muća. D1 zatvorena je i na dionici kroz Lučko te između Velikog Trgovišća i Luke. Na autocesti A1 vozi se jednim trakom u smjeru Splita (kroz tunel Sveti Rok) te u smjeru Zagreba. Dvosmjerno se vozi između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, povremeno se zatvara državna cesta D422 Babindub - zračna luka Zemunik. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Na granicama nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, ali nestabilno. Mjestimice će biti umjerene naoblake ili jačeg razvoja oblaka uz prolaznu kišu ili pljuskove i grmljavinu, osobito poslijepodne i navečer. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva, malo niža ponegdje na Jadranu i u gorskim predjelima.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙