FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 22. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog društva za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru, a jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Ravna Gora. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju. Na autocesti A1 zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi između: čvorova Zagvozd i Ravča u dužini od oko 5 km i između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. km). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Djelomice sunčano, sredinom dana i poskijepodne s više oblaka. Mjestimice se očekuje kiša i kratkotrajani pljuskovi uz mogućnost grmljavine, češće na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. Puhat će povremeno umjeren, u sjevernim krajevima, gorju i Istri i jak jugozapadnjak, a na većem dijelu Jadrana umjereno i jako jugo, poslijepodne u slabljenju i okretanju na jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 14 do 19, u Slavoniji do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙