FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK: 5. susret prijevoznika 26. i 27. travnja u Poreču

Autor: tper
ZAGREB, 23. travnja 2012. (Hina) - U Poreču će se 26. i 27. travnja održati 5. susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore (HOK) na kojem će biti riječi o aktualnim temama u toj djelatnosti, izvjestili su iz HOK-a.

Susret prijevoznika svake godine okuplja značajan broj prijevoznika, kao i svih ostalih dionika u obavljanju prijevozničke djelatnosti.

Na susretu će između ostaloga biti riječi o prijevozu robe i putnika u cestovnom prometu, autotaksi prijevozu i prijevozu putnika malim turističkim brodovima.

Također, sudionici će imat će priliku saznati nove informacije bitne za struku, kao i iznijeti najznačajnije probleme te ponuditi svoje viđenje rješenja.

Tako će se kroz izlaganja i raspravu razmotriti aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti kao što su registar prijevoznika i stručna osposobljenost vozača, jedinstveni provozni postupak, analiza najučestalijih prekršaja temeljem Zakona o mobilnim radnicima, osiguranje prijevozničke odgovornosti, poticanje učinkovitijeg korištenja energije u prometu, utjecaj ulaska u EU na prijevoznike, beneficirani radni staž itd.

Domaćin ovogodišnjeg susreta je Obrtnička komora Istarske županije, a pokrovitelj Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙