FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 12. travnja

Autor: dsta
ZAGREB, 12. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 12. travnja.

ZAGREB - Predstavnici ruske banke Sberbank na konferenciji za novinare najavit će planove na tržištu srednje i istočne Europe uključujući i hrvatsko bankarsko tržište. Sberbank je u veljači završila preuzimanje grupacije Volksbank International u kojoj je i Volksbank Hrvatska. (11,30 sati, The Regent Esplanade Hotel, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - U povodu objave javnog natječaja Hrvatske obrtničke komore i Zagrebačke banke za dodjelu donacije godine 2012. za obrtnike, predstavnici HOK-a i ZABA-e održat će konferenciju za novinare. Donacija se dodjeljuje obrtnicima za projektni prijedlog osmišljavanja cjelokupnog originalnog proizvoda temeljenog na prepoznatljivom tradicijskom motivu, obrtničkoj tehnici ili za proizvode koji u sebi sadrže elemente tradicijskog i obrtničkog umijeća. (13,00 sati, sjedište HOK-a, Ilica 49).

ZAGREB - Čelnici Microsofta Hrvatska predstavit će na susretu s novinarima program i teme ovogodišnje poslovno - tehnološke konferencije WinDays koja će se održati od 23. do 27. travnja u Rovinju (11,00 sati, sjedište Microsofta Hrvatska, Horvatova 82).

ZAGREB - Predstavnici akcijske destinacijske grupe DAG i turističke agencije Uniline potpisat će ugovor o poslovnoj suradnji s ciljem razvoja destinacijskog menadžmenta u kontinentalnoj Hrvatskoj, posebice u turistički nerazvijenim dijelovima Hrvatske (11,00 sati, Hotel Westin, Izidora Kršnjavoga 1).

ZAGREB - O štetama u voćarstvu od mraza na konferenciji za novinare govorit će predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore i Hrvatske voćarske zajednice (10,00 sati, sjedište Hrvatske poljoprivredne komore, Vukovarska 78).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙