FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

Autor: mkov
ZAGREB, 11. ožujka 2012. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 21,00 sat:

MAKARSKA - Pedesetak makarskih motorista s pridruženim motoristima iz susjednih mjesta danas je sporom vožnjom prosvjedovalo protiv policijske represije, odnosno velikog broja kazni koje su dobili prošloga tjedna. Motoristi su prosvjed dogovorili preko interneta i izašli na Jadransku magistralu te 40-ak minuta u koloni vozili od prijevoja Dubci do Brela i Makarske. Vozili su sve dok se tri policijska automobila nisu povukla iz "zasjede" postavljene na tom dijelu magistrale.

MAKARSKA - U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, a pod nazivom ,,Buy Croatia, danas poslije podne u makarski hotel Meteor doputovala je skupina od tridesetak autobusera iz više europskih zemalja. Oni će danas i sutra u ujutro razgledati Makarsku i makarske hotele, nakon čega će predstavnici autobusera, odnosno agencija koje goste autobusima dovoze u Hrvatsku, posjetiti Split, Trogir i Šibenik.

ZAGREB - Hrvatska jedrilica „Kile“, oznake „20 TI“, duljine 10,68 metara, nasukala se sa sedam članova posade danas oko 15 sati na otočićima Dupinići kod otoka Kaprije, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture (MPPI). Posada je odaslala poziv u pomoć, na kojeg se odazvao ribarski brod „Val“, navodi MPPI i dodaje kako je na mjesto nesreće odmah upućen i brod Lučke kapetanije Šibenik iz Betine, koji je posadu odveo u marinu Jezera, od kuda su i isplovili kao škola jedrenja.

ZADAR- Policijska uprava zadarska završila je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Šibenika kojeg sumnjiči da je od 52-godišnjaka pokušao iznuditi više desetaka tisuća eura, izvijestila je policija. Policija je najavila privođenje 40-godišnjeg Šibenčanina županijskom državnom odvjetništvu u Zadru uz kaznenu prijavu za iznudu.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙