FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Malom Lošinju krajem travnja turistička burza Natour Adria

Autor: tmis
ZAGREB, 21. veljače 2012. (Hina) - Na Malom Lošinju od 24. do 26. travnja održat će se međunarodni turistički sajam/poslovna burza za aktivno provođenje slobodnog vremena Natour Adria u organizaciji slovenske kongresno-marketinške agencije Go.MICE, izvijestili su danas iz Turistička zajednica grada Malog Lošinja koja je sa Gradom Mali Lošinj domaćin tom sajmu.

Partner tog sajma/poslovne burze je hotelska grupacija Lošinj Hotels&Villas, a kako ističu iz Turističke zajednice na sajam će biti pozvani brojni gosti iz Hrvatske i cijele Europe.

Na sajmu će imati priliku predstaviti svoju ponudu svi koji nude sportske turističke programe i aktivni odmor u prirodi, pružatelji smještaja i usluga eko-turizma, kampovi i caravaning centri, destinacijske organizacije i različite interesne grupe iz Hrvatske.

Uz poslovne sastanke i stručne skupove programom sajma za sudionike su predviđene i brojne prezentacije te sadržajno upoznavanje turističke ponude Hrvatske te posebno Lošinja kao cjelogodišnje destinacije.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙